Te afli aici: Acasa » National » Zilele MPT aduc un Laborator Google la Universitatea Politehnica Timișoara

Zilele MPT aduc un Laborator Google la Universitatea Politehnica Timișoara

Zilele MPT, sărbătoarea Facultății de Management în Producție și Transporturi din cadrul Universității Politehnica Timișoara, propun pentru perioada 19 – 20 aprilie 2018 un program bogat și variat, ce include, printre altele, și inaugurarea unui Laborator Google.

Pentru prima zi a evenimentului, 19 aprilie, programul cuprinde, începând cu ora 10:00, o întâlnire cu absolvenți de succes, discuţii despre experienţe şi oportunităţi la Parlamentul European, despre experienţe ERASMUS, prezentarea unor lucrări științifice, iar după-amiază, de la ora 16:00, premierea echipelor sportive, o expoziție concurs de artă culinară, concursul „MPT are talente” și o seară culturală și de dans.

Cea de-a doua zi debutează, la ora 10:00, la sediul Facultății de Management în Producție și Transporturi, str. Remus nr. 14, cu un eveniment deosebit și anume inaugurarea Laboratorului Google la MPT. Studenţii universităţii au participat la o competiţie interuniversitară, desfăşurată în cadrul proiectului „Atelierul Digital”, organizat de Google România în parteneriat cu Junior Achievement România. Acest proiect s-a adresat tuturor celor care doresc să îşi înceapă o carieră sau celor care acum fac primii paşi în marketingul online, dorind să îşi dezvolte aptitudinile antreprenoriale. Pe parcursul acestei competiţii, tinerii au acumulat puncte pentru universitatea lor, prin parcurgerea unui training online şi a 23 de module interactive. Finalitatea competiţiei a dus la amenajarea unui HUB Digital Google.

Atelierul Digital de la Google oferă instruire gratuită în marketingul online pentru dobândirea abilităților de lucru în mediul digital de care este nevoie pentru dezvoltarea companiei și a carierei sau pentru învăţarea primilor paşi în marketing. Finalizarea tuturor modulelor duce către o certificare Google, recunoscută de IAB Europe.

Cea de-a doua zi a evenimentului va continua cu dezbateri pe ateliere: Logistică & Transporturi, Calitate & inovare, Comunicare & Resurse Umane, Antreprenoriat & Surse de finanţare a afacerilor, Manager vs leader.

Lasati un comentariu

You must be logged in to post a comment.

© 2012 TimNews, toate drepturile rezervate.

Mergi sus