Te afli aici: Acasa » National » Ziua Mondială a Apei – “Nu lăsăm pe nimeni în urmă”

Ziua Mondială a Apei – “Nu lăsăm pe nimeni în urmă”

Ziua Mondială a Apei/World Water Day, este celebrată pe data de 22 martie în fiecare an, în întreaga lume începând cu anul 1993. Tema pentru Ziua Mondială a Apei aleasă de Natiunilor Unite în anul 2019 este “Nu lăsăm pe nimeni în urmă”.

Fiecare om are dreptul la apă și la o viață sănătoasă! Accesul la apă este esenţial, nu vom putea prospera ca societate, atâta timp cât mulţi oameni trăiesc fără a avea asigurat accesul la apă.

În acest context, Agenția pentru Protecția Mediului Timiș şi Palatul Copiilor Timișoara, în colaborare cu elevi şi cadre didactice de la Colegiul Național Bănățean, Școala Gimnazială Nr.19 “Avram Iancu” Timișoara, Școala Gimnazială Nr.30 Timișoara, Liceul Teoretic Special Iris Timișoara, Grădinița cu Program Prelungit Nr. 33 Timișoara, Grădinița cu Program Prelungit Nr. 3 Timișoara, Școala Gimnazială Remetea Mare şi OctaClub, vor organiza activităţi de educaţie ecologică de informare şi conștientizare, privind importanța apei în viața omului şi realizarea de diverse lucrări: expoziţii de desene, machete, colaje.

Cu această ocazie vor fi diseminate materiale informative şi se vor prezenta informaţii referitoare la necesitatea protejării calitative și cantitative a apelor, precum și responsabilitățile celor cu atribuții în protejarea resurselor de apă, iar elevii vor participa activ la eveniment.

 

Lasati un comentariu

You must be logged in to post a comment.

© 2012 TimNews, toate drepturile rezervate.

Mergi sus