Te afli aici: Acasa » National » Ziua Mondială a Mediului – ESTE TIMPUL PENTRU NATURĂ!

Ziua Mondială a Mediului – ESTE TIMPUL PENTRU NATURĂ!

Ziua Mondială a Mediului este celebrată la data de 5 iunie a fiecărui an. Organizaţia Naţiunilor Unite (ONU) prin Programul Naţiunilor Unite pentru Mediu (UNEP), propune în fiecare an, o temă-cheie prin care dorește să atragă atenția locuitorilor planetei noastre asupra problemelor de mediu.

Tema pentru acest an este: ESTE TIMPUL PENTRU NATURĂ!

Agenția pentru Protecția Mediului Timiș, celebrează Ziua Mondială a Mediului, prin diverse activități de informare a cetățenilor și prin organizarea de activități educative a tinerilor din județul Timiș. Astfel, împreună cu mai multe școli din județul Timiș am organizat în mediul online: expoziții de desene / fotografii, ateliere de lucru, poezie, prezentări și observații în natură, elevii fiind încurajați să fie cât mai aproape de natură.

În acest frumos proiect ni se alătură elevi de la: Cercul de Ornitologie/Etologie de la Palatul Copiilor din Timișoara, Liceul cu Program Sportiv Banatul din Timișoara, Colegiul Național Bănățean din Timișoara, Școala Gimnazială nr. 30 din Timișoara, Școala Gimnazială nr.19 “Avram Iancu” din Timișoara, Școala Gimnazială nr. 18 din Timișoara, Liceul Teoretic Special IRIS din Timișoara, Școala Gimnazială Remetea Mare, Școala Gimnazială Ghilad, Școala Gimnazială Satchinez și Asociația NE-PRE-DA.

Prin marcarea acestei zile Organizaţia Naţiunilor Unite (ONU) prin Programul Naţiunilor Unite pentru Mediu (UNEP) încearcă să stimuleze preocuparea oamenilor pentru protejarea mediului înconjurător şi în acelaşi timp, să sensibilizeze factorii de decizie politică să acţioneze în acest sens. https://www.worldenvironmentday.global/get-involved/manifesto

Lasati un comentariu

You must be logged in to post a comment.

© 2012 TimNews, toate drepturile rezervate.

Mergi sus