Au inceput confruntarile electorale

Fapte reprobabile, nedemne de lupta politică civilizată, s-au petrecut, recent, în două dintre localităţile timişene care fac parte din Colegiul 8 Deputaţi Timiş. Nici nu a început bine campania electorală, că elemente din taberele politice adverse, în lipsa unor alte argumente de combatere a ascensiunii Partidului Poporului – Dan Diaconescu, au şi trecut la ceea ce ştiu mai bine să facă, şi anume să vandalizeze însemnele electorale ale acestui partid.

În localităţile Satchinez şi Bărăteaz, bannerele candidatului PPDD la funcţia de deputat al Colegiului 8 – Adrian Nicolae Diaconu – au fost vandalizate de persoane rămase încă necunoscute. Acestea au tăiat cu cuţitele bannerele electorale şi le-au dat jos din locurile de afişaj.

Candidatul PP-DD Timiş pentru Colegiul 8 Deputaţi, domnul Adrian Nicolae Diaconu, preşedintele Organizaţiei Judeţene Timiş a Partidului Poporului – Dan Diaconescu, a fost informat în această dimineaţă că bannerele sale electorale ce se aflau pe stâlpii din localităţile Satchinez şi Bărăteaz au fost tăiate în două. Incidentul s-a produs cel mai probabil noaptea trecută, iar aproximativ la orele prânzului reprezentantul PP-DD Satchinez a depus plângere la poliţia din localitate.

„Ieri, oamenii noştri au instalat cele două bannere în localităţile amintite, totul a fost în regulă. Nu-mi face plăcere că se întâmplă astfel de lucruri şi în Timiş, eu speram să avem o campanie civilizată. Nu mă pot pronunţa mai mult de atât, aşteptăm cu nerăbdare concluziile Poliţiei. Încă mai sper că vorbim de două cazuri izolate…”, declară domnul Adrian Nicolae Diaconu.

 

„Au crezut probabil că astfel pot pune în pericol campania noastră electorală. Dimpotrivă, aceste întâmplări nu vin decât să ne întărească certitudinea că Partidul Poporului – Dan Diaconescu a devenit, într-adevăr, o forţă politică importantă în România”.

„Suntem conştienţi că reprezentăm un pericol pentru o bună parte din actualii oameni politici, persoane al căror loc nu mai poate fi în Parlament, ci, mai degrabă, în alte locuri, mult mai răcoroase”.

Cerem organelor abilitate să-i descopere şi să-i pedepsească pe cei vinovaţi de încălcarea regulilor jocului politic şi electoral.

Related posts

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.