Te afli aici: Acasa » Politica » CCR da dreptate PP-DD in privinta Codului Insolventei

CCR da dreptate PP-DD in privinta Codului Insolventei

Îhtr-un comunicat trimis redacţiei de câtre Biroul de Presă al PP-DD se consemnează: „Curtea Constituţională a României confirmă neconstituţionalitatea Codului Insolvenţei, faţă de care Partidul Poporului – Dan Diaconescu a iniţiat moţiunea simplă depusă în Parlament. S-a dovedit în acest fel, că moţiunea simplă iniţiată de PP-DD, intitulată ”Opriţi instituţionalizarea inchiziţiei audiovizualului şi manipularea democraţiei” a fost întemeiată.

În dezbaterea moţiunii, parlamentarii opoziţiei au incriminat obiceiul maladiv al Guvernului de a emite ordonanţe pe bandă rulantă, fără o fundamentare solidă, fără să existe factorul URGENŢĂ, aşa cum sună denumirea actului normativ,  fără consultări serioase cu specialiştii şi fără a le supune dezbaterii publice. Parlamentarii principalului partid de opoziţie, PP-DD, condamnă public atacurile furibunde ale guvernanţilor asupra presei independente, astfel de atacuri devenind din ce în ce mai puternice, mergând până la emiterea de acte normative neconstituţionale, pentru a pune pumnul în gură presei, indiferent ce pierderi colaterale ar implica. În egală măsură, PP-DD condamnă ingerinţele premierului Victor Ponta în actul de justiţie şi consideră că declaraţiile prin care acuză CCR că sprijină evaziunea fiscală au consecinţe extreme de grave.

CCR a dat o lovitură puternică astfel, actualului Guvern Ponta, care a reuşit să întreacă Guvernul Boc în numărul de Ordonanţe, menite să impună voinţa acestuia, în loc să emită măsuri reale de stimulare a creşterii economice.

Partidul Poporului-Dan Diaconescu a dovedit încă o dată, că nu face opoziţie de dragul opoziţiei, ci în interesul românilor”.

BIROUL DE PRESĂ PP-DD

Lasati un comentariu

You must be logged in to post a comment.

© 2012 TimNews, toate drepturile rezervate.

Mergi sus