Te afli aici: Acasa » Politica » Kelemen Hunor speră ca în cazul unei remanieri UDMR-ul să nu fie în vizor

Kelemen Hunor speră ca în cazul unei remanieri UDMR-ul să nu fie în vizor

Kelemen Hunor speră ca în cazul unei remanieri UDMR-ul să nu fie în vizor

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, sâmbătă, la Festivalul Peninsula de la Târgu Mureş, că nu crede că vreunul dintre miniştrii UDMR poate fi în vizor în cazul unei eventuale remanieri. Kelemen Hunor a spus că remanierea este un atribut al premierului, iar când primul-ministru va lua o hotărâre o va anunţa, precizând că nu a discutat personal despre acest subiect şi ca atare nu doreşte să facă speculaţii.
Remanierea trebuie anunţată, făcută într-o singură zi. Sunt convins premierul are elementele necesare pentru a lua o decizie. Nu cred că vreunul din miniştrii UDMR poate fi în acest moment în vizor, a spus Kelemen Hunor.
Kelemen a mai spus că Ministerele Sănătăţii şi Culturii, conduse de reprezentanţi ai UDMR, nu au la dispoziţie fonduri europene, singurul minister din portofoliul UDMR care are legătură cu absorbţia fondurilor Comunităţii Europene fiind cel al Mediului.
La Ministerul Mediului lucrurile merg bine la nivel central, în ce priveşte autorităţile locale şi implementarea proiectelor sunt probleme, dar peste tot sunt, la toate ministerele. Lucrurile trebuie duse mai departe, la nivelul autorităţilor publice locale, a spus preşedintele UDMR.

Lasati un comentariu

You must be logged in to post a comment.

© 2012 TimNews, toate drepturile rezervate.

Mergi sus