Te afli aici: Acasa » Politica » Premierul Victor Ponta, în SUA: Guvernul continuă explorările de gaze neconvenţionale. Chevron nu se va retrage

Premierul Victor Ponta, în SUA: Guvernul continuă explorările de gaze neconvenţionale. Chevron nu se va retrage

Premierul Victor Ponta a declarat luni, în State Unite, că Guvernul României continuă explorările de gaze neconvenţionale. De asemenea, premierul a mai spus că Chevron nu se va retrage din România.

“Guvernul pe care îl conduc e decis să continue toate explorările de gaze neconvenţionale, atât timp cât sunt îndeplinite şi respectate toate standardele de mediu”, a spus Ponta, într-o conferinţă de presă organizată la Washington, potrivit hotnews.ro.

Premierul a afirmat că reprezentanţii Chevron au susţinut că nu intenţionează să se retragă din România, ci să comunice mai clar condiţiile de protecţie a mediului şi cele tehnologice, precum şi avantajele economice.

Premierul a precizat că toate companiile care ifac investiţii  în România trebuie să ştie că  că legile sunt respectate, , iar cei care le încalcă şi atentează la integritatea altor persoane sau a proprietăţilor sunt sancţionate.

Lasati un comentariu

You must be logged in to post a comment.

© 2012 TimNews, toate drepturile rezervate.

Mergi sus