Propunerile candidatului independent Marian Constantin Vasile, pentru domeniul educației și integrării sociale

Echipa candidatului independent Marian Constantin Vasile pentru funcția de primar al Municipiului Timișoara, propune ca prioritate majoră privind educația, integrarea socială armonioasă și a încurajării indirecte a natalității, construirea de creșe și grădinițe în corpurile nefolosite ale unităților școlare, de exemplu liceele: Auto, Azur, Silvic și CFR, precum și crearea unor veritabile centre de învățământ (inclusiv extracurricular) – sport – viață sănătoasă, avansând posibilitatea deschiderii tuturor terenurilor sportive după orele de curs și înființarea unui cabinet medical în fiecare școală. De asemenea, Marian Constantin Vasile are certitudinea că, în decurs de șase luni, Primăria va putea crea un sistem operativ și o rețea de săli, în care copiii familiilor vulnerabile să își poată sărbători ziua de naștere.

Pentru a accelera demersurile, independentul Marian Constantin Vasile, subliniază necesitatea creării unor punți de încredere solidă, între administrația publică locală, mediul de afaceri, asociațiile de profil și universitățile din Timiș.

Candidatul independent Marian Constantin Vasile a ocupat funcția de administrator public al județului Timiș în perioada 2020-2023, coordonând atragerea de fonduri nerambursabile și implementarea proiectelor pentru noua maternitate a Spitalului Județean, reabilitarea corpului C2 al Liceului Special Iris din Timișoara, dotarea școlilor speciale cu echipamente moderne, dotarea cu mobilier și echipamente IT a 24 de unităților școlare de pe raza județului Timiș, achiziția a 24 de microbuze electrice școlare și alte inițiative privind protecția copilului în județul Timiș.

Detaliile acestor rezultate pot fi analizate pe pagina publică de Facebook și site-urile candidatului: www.sepoate.ro și www.marianconstantinvasile.ro. CMF: 24240024

Daniela Florian

Related posts