Te afli aici: Acasa » Politica » TNL se pregăteşte de alegeri

TNL se pregăteşte de alegeri

TNL se pregăteşte de alegeri

În acest sfârşit de săptămână Tineretul Naţional Liberal a participat la prima ediţie a Şcolii Politice “Aurel Cosma”, la Chevereşu Mare. Şcoala Politică a durat trei zile, în perioada 29-31 iulie şi tema discuţiilor a fost „Consolidarea organizaţiilor locale de partid şi pregătirea alegerilor din 2012”.

La această primă ediţie a Şcoli “Aurel Cosma” au participat 55 de membri ai organizaţiei TNL Timiş care au fost pregătiţi de mai mulţi traineri. Această primă ediţie a Şcolii Politice Aurel Cosma a fost un succes din punctul de vedere al organizării şi al feedback-ului primit din partea cursanţilor. TNL Timiş doreşte ca, în timp, să tranforme acest eveniment  într-unul  regional, prin participarea unor colegi liberali din judeţele învecinate, a declarat Liviu Cocean. Cei de la TNL au hotărât să numească această Şcoală de vară “Aurel Cosma” în cinstea primului prefect român al judeţului Timiş-Torontal. Aurel Cosma a trăit între 1863-1931, a fondat Partidul Naţional Liberal din Timiş, a fost  deputat în mai multe legislaturi şi ministru al Lucrărilor Publice.

De asemenea, tot vineri a avut loc şi Delegaţia Teritorială  a TNL Timiş, unde s-au discutat probleme organizatorice şi s-au stabilit proiecte ce vor fi începute din septembrie.

Anda Deliu

Lasati un comentariu

You must be logged in to post a comment.

© 2012 TimNews, toate drepturile rezervate.

Mergi sus