Te afli aici: Acasa » Politica » TNL Timiş cere demisia primarului localităţii Deta

TNL Timiş cere demisia primarului localităţii Deta

TNL Timiş cere demisia primarului localităţii Deta

Tineretul Naţional Liberal din Timiş consideră injuste demersurile liderilor PDL de a disocia persoana primarului Petru Roman de  infracţiunile fiilor săi şi blamează public acest model  “TATĂL – reprezentant al puterii / FIUL – infractor“ care tinde să devină un fenomen la modă în societatea românească.

Liberalii avertizează asupra faptului că acest fenomen se poate generaliza. Perpetuarea modelului enunţat anterior poate avea urmări grave asupra climatului de dezvoltare a comunităţilor locale, iar tinerii vor resimţi cel mai puternic aceste efecte devenind, în timp, victime directe ale unor asemenea derapaje de conduită şi, implicit, victime indirecte ale acestui regim opresiv şi incompetent, declară preşedintele TNL Timiş, Liviu Cocean.

Ca şi iniţiator şi promotor  al campaniei “Victimele Guvernarii Băsescu-Boc” şi acţionând în virtutea misiunii pe care şi-a asumat-o, TNL Timiş solicită următoarele: arestarea preventivă a agresorilor din acest caz; acţiunea penală să nu fie obstrucţionată de “greşelile” organelor de cercetare, ca în celelalte cazuri în care au fost implicate progeniturile liderilor PDL şi, în care, “întâmplător” sau nu, au intervenit vicii de procedură; judecarea şi pedepsirea în spiritul şi litera legii a celor vinovaţi pentru a da un exemplu al funcţionalităţii justiţiei şi pentru a descuraja producerea şi a altor fapte de acest gen în viitor; tragerea la răspundere a celor învinuiţi să fie conform principiilor democratice existente într-un stat de drept, care statueză prin Constituţia sa faptul că toţi cetăţenii sunt egali în fata legii. (D.O.)

 

Lasati un comentariu

You must be logged in to post a comment.

© 2012 TimNews, toate drepturile rezervate.

Mergi sus