Te afli aici: Acasa » Religie » Aniversarea a 6 ani de adoratie euharistica perpetua

Aniversarea a 6 ani de adoratie euharistica perpetua

Cu 6 ani in urma a inceput Adoratia Euharistica Perpetua in Biserica Greco-catolica Sf. Maria Regina Pacii din Timisoara– prima capela de acest tip din tara (la ora actuala mai este inca una in Cluj), devenind una din cele peste 2000 de capele de Adoratie Euharistica Perpetua din lume.
In urma misiunii parintelui Justo Lofeudo din congregatia “Our Lady of the Blessed Sacrament” a fost posibila mobilizarea a peste 700 de adoratori din diverse biserici catolice si ortodoxe ale Timisoarei, care sunt responsabili cu o ora sau mai multe din cursul saptamanii.
Aproape fiecare adorator are cate o mica poveste de dragoste induiosatoare cu Isus din Preasfantul Sacrament – care constituie o motivatie puternica de a reveni in mod constant, perseverent si punctual la ora sa, cu sau fara programare in tabelul organizatoric. Aproape fiecare dintre ei stiu ca aici este o oaza a pacii, un loc de reculegere adanca, un loc de infruntare a greutatilor vietii de zi cu zi, un loc al solutiilor, al harurilor, al vindecarilor, al alinarilor in suferinta, un loc special de intalnire cu Maica Sfanta, mama si mijlocitoarea noastra cereasca.
Cu dorinta de a impartasi aceasta comoara aflata, adresam invitatia tuturor celor apasati de griji, celor cu speranta in Domnul: “Veniti si vedeti cat de bun este Domnul!”
Sambata, 15 sept. a.c., orele 10.00 va avea loc sf. Liturghie arhiereasca de multumire la Biserica sus-numita, liturghie pontificata de PS Alexandru Mesian, episcop de Lugoj, concelebrata de un sobor de preoti.

Lasati un comentariu

You must be logged in to post a comment.

© 2012 TimNews, toate drepturile rezervate.

Mergi sus