Te afli aici: Acasa » Religie » „ITO 2023” – Întâlnirea Tineretului Ortodox la Timișoara

„ITO 2023” – Întâlnirea Tineretului Ortodox la Timișoara

„ITO 2023” – Întâlnirea Tineretului Ortodox la Timișoara

Comunicat de presă:

Mitropolia Banatului vă invită cordial să luați parte la conferința de presă dedicată deschiderii evenimentului „Întâlnirea Tineretului Ortodox 2023”, care va avea loc în perioada 31 august – 3 septembrie, în orașul nostru.

Conferința de presă va avea loc în data de 30 august 2023, la ora 17:00, în incinta Centrului de coordonare ITO, Sala prieteniei, de pe Bd. C. D. Loga, nr. 3, în clădirea fostului Inspectorat Școlar Județean.

La conferința de presă vor participa Înaltpreasfințitul Părinte Ioan, Mitropolitul Banatului, preot Ionel Popescu, vicar eparhial al Arhiepiscopiei Timișoara, preot Nichifor Tănase, consilier pe probleme de învățământ la Arhiepiscopia Timișoarei.

Cu această ocazie, vor fi oferite detalii de ultimă oră despre programul evenimentului. Invitații speciali, temele abordate în cadrul sesiunilor și multe alte informații interesante.

Mitropolia Banatului este încântată să ofere acreditări pentru jurnaliștii interesați de a acoperi evenimentul. Pentru solicitarea acreditării, în afara participării la conferință, vă rugăm să transmiteți un email la secretariat@arhiepiscopiatimisoarei.ro.

Vă așteptăm cu drag la această conferință de presă și suntem bucuroși să împărtășim împreună detalii importante despre Întâlnirea Tineretului Ortodox 2023.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să accesați site-ul oficial al evenimentului: https://www.ito2023timisoara.ro/

© 2012 TimNews, toate drepturile rezervate.

Mergi sus