Te afli aici: Acasa » Sanatate » HELLA Romania doneaza Sectiei de Radioterapie a SCMUT o Dacia Dokker pentru transportul pacientilor

HELLA Romania doneaza Sectiei de Radioterapie a SCMUT o Dacia Dokker pentru transportul pacientilor

Compania HELLA România vine în sprijinul Secției de Radioterapie a Spitalului Clinic Municipal de Urgență Timișoara cu o Dacia Dokker Ambiance 1.6, în vederea optimizării deplasărilor pacienților la tratament.

Acțiunea de donație se va concretiza luni, 13 februarie 2017, când autoturismul Dacia Dokker, în valoare de 10.218 EURO, va fi predat doctorului Sorin Dema, șeful Secției de Radioterapie, de către Mirabela Chera, Manager HELLA Corporate Center. Ca urmare a donației, autoturismul va intra în folosința Secției Spitalului Clinic Municipal de Urgență Timișoara pentru transportul special al pacienților.

„HELLA România sprijină comunitatea în care își desfășoară activitatea prin acțiuni și evenimente dedicate sănătății, educației, sportului și nu numai. Sperăm ca gestul nostru să încurajeze cât mai multe astfel de acțiuni și din partea celorlalte companii, dar și din partea comunității, în general, mai ales în domeniile în care există atât de multă nevoie de ajutor”, a spus Mirabela Chera, Manager HELLA Corporate Center.

„Am întreprins mai multe demersuri pentru ca secția noastră să poată beneficia de un transport propriu, astfel încât pacienții să se deplaseze mai ușor de la Clinica de Radioterapie, unde sunt internați, până la Laboratorul de Radioterapie, unde sunt efectuate tratamentele. Prin bunăvoința companiei HELLA România, pacienții noștri vor avea în sfârșit parte de transport facil între cele două locații”, a spus Dr. Sorin Dema, șeful Secției de Radioterapie.

Lasati un comentariu

You must be logged in to post a comment.

© 2012 TimNews, toate drepturile rezervate.

Mergi sus