Te afli aici: Acasa » Sanatate » Maine, debuteaza la Timsoara lucrarile celei de a IX-a Conferinta de Oftalmologie regionala cu participare internationala

Maine, debuteaza la Timsoara lucrarile celei de a IX-a Conferinta de Oftalmologie regionala cu participare internationala

 

In perioada 23 – 25 aprilie 2015, Timisoara este gazda unuia dintre cele mai importante evenimente din viata medicala romaneasca. “A IX-a Conferinta de Oftalmologie regionala cu participare internationala” reuneste peste 400 oftalmologi din tara (Centrele universitare Cluj, Bucuresti, Iasi, Sibiu, Craiova, etc), din strainatate (Ungaria, Germania, Serbia, Elvetia, Italia).

Sub egida Societatii Romane de Oftalmologie, Universitatea de Medicina si Farmacie Victor Babes din Timisoara alaturi de Asociatia Oftalmologilor din Banat si Spitalul Clinic Municipal de Urgenta Timisoara, colectivul Clinicii de Oftalmologie Timisoara sub coordonarea Domnului Profesor Dr. Mihnea Munteanu seful clinicii si  presedinte al conferintei va invita la o intalnire cu cei mai mari specialisti oftalmologi ai timpului.

Tema Conferintei: “Actualitati de Diagnostic si Tratament in Oftalmologie“. Sunt prezentate cele mai frecvente patologii oftalmologice (cataracta, glaucomul, retinopatia diabetica, dezlipirea de retina, strabismul, etc), subiecte de foarte mare importanta in societatea moderna.

Locul de desfasurare este Filarmonica Banatul, iar ceremonia de deschidere si inceperea lucrarilor va fi joi, 23 aprilie la ora 8.30.

Prezentarea lucrarilor, a comunicarilor stintifice din conferinta va fi animata si de sesiuni de chirurgie in direct (“live surgery”), in care opereaza chirurgi oftalmologi, mari specialisti din Romania si din strainatate.

Lasati un comentariu

You must be logged in to post a comment.

© 2012 TimNews, toate drepturile rezervate.

Mergi sus