Te afli aici: Acasa » Sanatate » SANATATE / Mai multe femei au depistat că aveau noduli în cadrul campaniei Nu am făcut destul

SANATATE / Mai multe femei au depistat că aveau noduli în cadrul campaniei Nu am făcut destul

SANATATE / Mai multe femei au depistat că aveau noduli în cadrul campaniei Nu am făcut destul

Campania de informare şi prevenire cu privire la cancerul la sân “Nu am făcut destul” a ajuns la final odată cu încheierea lunii octombrie. Totuşi, cererea de ecografii a fost suplimentată ca urmare a numărului mare de solicitări.

Astfel, cei de al Gral Medical vor mai efectua şi în luna noiembrie 2000 de ecografii gratuite, după cele 1000 din octombrie. Totuşi, nu toate veştile sunt bune. Un număr mare de femei a descoperit că avea probleme prin intermediul campaniei. La 18% dintre femeile testate au fost identificaţi noduli cu suspiciunea de neoplasm, iar 1,5% din femeile testate cu descoperit că aveau tumori cancerigene ce necesită tratament sau intervenţie chirurgicală. Suntem onorati ca am participat la aceasta initiativa impreuna cu ceilalti parteneri. Numarul mare de cereri primite, aproape imposibil de realizat intr-o perioada asa de scurta, ne bucura deoarece indica o mai mare responsabilitate din partea femeilor, dar si ne intristeaza deoarece un numar destul de important de cazuri au fost diagnosticate cu cancer. Diagnosticarea timpurie sta la baza unui tratament tintit si eficient iar pe viitor vom incerca sa ne implicam si mai mult in astfel de actiuni sociale, au declarat Chitan Robert, director Gral Medical.

Lasati un comentariu

You must be logged in to post a comment.

© 2012 TimNews, toate drepturile rezervate.

Mergi sus