Te afli aici: Acasa » Show biz » Extern » A fost închisă oficial ancheta cu privire la moartea lui Whitney Houston

A fost închisă oficial ancheta cu privire la moartea lui Whitney Houston

Poliţia din Beverly Hills a anunţat miercuri, închiderea oficială a anchetei cu privire la cauzele morţii cântăreţei Whitney Houston, precizând că nu există niciun fel de circumstanţe care să susţină ipoteza unei crime şi că decesul s-a produs accidental, transmite AFP

“Pe baza indiciilor de care dispunem în cadrul anchetei şi al raportului medico-legal am ajuns la concluzia că nu este vorba de un caz de omucidere”, a declarat pentru agenţia franceză de presă Mark Rosen, purtător de cuvânt al poliţiei din Beverly Hills. “Ancheta a fost oficial închisă”, a mai adăugat el.
Poliţia a deschis o anchetă după ce Whitney Houston a fost găsită moartă la 11 februarie într-un hotel de lux din Beverly Hills.

Ea “ar fi decedat din cauza unei supradoze de stupefiante, medicamente şi alcool”, niciun indiciu asupra unei eventuale crime nu a fost descoperit la locul faptei. Consumul de cocaină, asociat cu problemele cardio-vasculare, au contribuit la decesul cântăreţei. Medicii legişti au ajuns la concluzia că vedeta în vârstă de 48 de ani a murit prin înec accidental, în condiţiile consumului de cocaină şi ale unor probleme cardiace.
Whitney Houston a dominat scena pop-soul a anilor ’80 şi ’90 şi a vândut aproape 170 de milioane de albume în întreaga lume.

Lasati un comentariu

You must be logged in to post a comment.

© 2012 TimNews, toate drepturile rezervate.

Mergi sus