Te afli aici: Acasa » Show biz » Extern » A murit Donna Summer, regina muzicii disco

A murit Donna Summer, regina muzicii disco

A murit Donna Summer, regina muzicii disco

“Regina disco” americană Donna Summer, celebră pentru hituri sale sexy ca “Love to love you baby” sau “Hot Stuff”, a murit joi de cancer la vârsta de 63 de ani.

În această dimineaţă, am pierdut-o pe Donna Summer Sudano, o femeie plină de talent, cel mai mare fiind credinţa ei, a anunţat familia într-un comunicat. Potrivit site-ului specializat în viaţa celebrităţilor TMZ, starul, născută în 1948, a murit de cancer pulmonar. Site-ul adaugă, bazându-se pe mai multe surse neidentificate, că ea a contractat acest cancer după ce a inhalat particule toxice eliberate în aer în urma atentatelor de la 11 septembrie la New York.

În anii 1970, cântăreaţa a marcat istoria muzicii disco cu hituri ca “Love to love you baby”, “Last Dance” sau “Hot Stuff” şi a urcat pe scena renumitului teatru Le Palace din Paris, unde ea s-a produs, aminteşte AFP. Ea a avut ca producător un alt mare nume al muzicii disco, Giorgio Moroder, şi a câştigat cinci premii Grammy, mai ales pentru primele sale succese.

După ce am cunoscut un asemenea succes, nu am ştiut ce să mai fac. Nimic nu mai avea sens. Mă simţeam fără speranţă şi deprimată. Am început să iau droguri, a povestit cântăreaţa la televiziune, după mulţi ani. Prin rugăciune, ea şi-a regăsit în cele din urmă pofta de viaţă, a mai povestit cântăreaţa în acelaşi interviu.

Lasati un comentariu

You must be logged in to post a comment.

© 2012 TimNews, toate drepturile rezervate.

Mergi sus