Bolile Biancăi Drăguşanu

Bianca Drăguşanu poate servi drept un avertisment pentru toate femeile care pun frumuseţea şi relaţiile pe primul plan, neglijând total sănătatea. Fosta iubită a lui Cătălin Botezatu s-a îmbolnăvit de tânără de ulcer, diabet pe bază nervoasă, are probleme cu ficatul şi are un hematom la picior care ar putea să o trimită în scaunul cu rotile. Pe primele trei probleme de sănătate şi le-a provocat Bianca cu mâna ei, din cauza obsesiei pentru frumuseţe şi bărbaţi.

În tinereţe, Bianca a fost foarte îndrăgostită de un băiat din Petroşani, pentru care s-a dus şi la emisiunea „Din dragoste”. Relaţia era una cu năbădăi, iar Bianca era la acea vreme supraponderală, astfel că iubitul a criticat-o în repetate rânduri. Drăguşanu a fost afectată de critici şi a dus un regim drastic pentru a slăbi, dar s-a îmbolnăvit de ulcer. Apoi Bianca a avut o relaţie de mulţi ani cu un român stabilit în Austria, care o mai şi „altoia” din când în când. Problemele amoroase au îmbolnăvit-o de diabet pe bază nervoasă, cu care Bianca trăieşte de şase ani. Deşi nu este dependentă de insulină, un timp ea şi-a făcut singură injecţii în abdomen. Din cauza tratamentelor pentru cele două afecţiuni, Bianca şi-a îmbolnăvit şi ficatul. Cum toate acestea nu sunt de ajuns, ea se şi înfometează şi astfel, căderile de calciu sunt la ordinea zilei.

În urmă cu câţiva ani, Bianca a avut un accident în urma căruia s-a ales cu un hematom la picior. Hematomul necesită o operaţie de extirpare, dar Bianca este îngrozită de ideea de a sta apoi două luni în scaunul cu rotile. Din acest motiv ea are probleme cu circulaţia şi are deseori cârcei, dar probleme cu ficatul o împiedică să poată lua medicamente. Singura soluţie e operaţia, altfel s-ar putea ajunge şi la amputarea piciorului în urma complicaţiilor. Deocamdată, singurul „tratament” pe care Bianca îl urmează este purtarea ciorapilor medicinali, care stimulează circulaţia sângelui, dar pe care vara nu îi poate folosi.

Anda Deliu

Related posts

3 Thoughts to “Bolile Biancăi Drăguşanu”

  1. adi

    sincer nu merita sa te omori pt o vaca indolenta notorie

  2. adi

    ganditiva logic in plm unde o ajuns tzara asta emisiuni cu asta o figuranta si 3 sferturi inculta incompetenta ce plm sa invete oamenii din asta ca toate pizdele din roman

  3. adi

    sunt niste incompetente care nu stiu sa isi taie o paine tre sa leo taie altcineva is vai de capul lor de proaste niste parshive si materialiste infecte numa dupa bani adica niste CURVEEE NOTORIII INCOMPETENTILOR!!

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.