Te afli aici: Acasa » Show biz » Concertul Red Hot Chili Peppers

Concertul Red Hot Chili Peppers

 
Concertul de la Bucureşti face parte din turneul de promovare al celui mai nou material discografic al trupei, “I’m With You”.

Peste 45.000 de persoane sunt aşteptate la concertul pe care americanii de la Red Hot Chili Peppers îl vor susţine vineri seară pe Arena Naţională din Bucureşti.

Organizatorii anunţă că în zona de concert nu va fi permis accesul cu sticle (inclusiv sticlele de parfum peste 100 ml şi deodorante), bidoane de plastic, cutii de băutură, conserve, artificii, bannere susţinute de beţe, spray-uri, scaune, arme, băuturi sau mâncare, obiecte contondente, animale de companie, lanţuri, aparate foto profesionale sau semiprofesionale (cu obiectiv detaşabil) sau aparate de înregistrare audio-video. Pe stadion va fi permis accesul cu binocluri şi căşti de motor, cu menţiunea că nu vor exista cutii de valori.

În caz de ploaie, accesul cu umbrele nu va fi permis, spectatorilor fiindu-le recomandat să-şi aducă pelerine de ploaie. În zona de concert, pentru eficientizarea accesului la bar, toate produsele vor fi comercializate în baza unor jetoane ce vor putea fi procurate de la punctele special amenajate.

Trupele care vor cânta în deschiderea concertului Red Hot Chili Peppers sunt AAAK şi Grimus, programul începând la scurtă vreme după deschiderea porţilor, urmând ca după lăsarea întunericului rockerii americani să urce pe scenă, informează organizatorii în comunicatul citat.

Pentru a fi în formă la ora concertului, membrii Red Hot Chili Peppers au cerut o cameră de relaxare în spatele scenei, care să fie aerisită, luminată natural şi să aibă draperii, covoare şi multe plante verzi.

Pe lângă această cameră destinată exclusiv relaxării înainte de concert, trupa mai doreşte două cabine separate, izolate fonic, în care Chad Smith, toboşarul trupei, şi solistul Anthony Kiedis să poată repeta în voie cu o oră înainte de show-ul de pe Arena Naţională.

Trupa Red Hot Chili Peppers este o adevărată legendă în muzica rock. Înfiinţat în urma cu aproape 30 de ani, de Flea (chitară bas) şi Anthony Kiedis (solist), grupul californian Red Hot Chili Peppers a devenit unul dintre cele mai apreciate şi prolifice nume al rockului anilor ’90.

Red Hot Chili Peppers au vândut mai mult de 70 de milioane de discuri, câştigând de mai multe ori discul de platină şi şapte premii Grammy.

Accesul pe stadion se va face începând cu ora 17,00 prin trei intrări: bulevardul Basarabia, strada Maior Coravu şi strada Pierre de Coubertin. Biletul achiziţionat pentru acest concert permite accesul o singură dată în stadion, până la finalul programului. Cei care părăsesc zona de concert şi doresc să reintre vor fi nevoiţi să cumpere un bilet nou.

Posesorii de bilete în zonele Gazon, Tribuna 1 Vest şi Tribuna Oficială vor avea acces pe Arena Naţională pe la intrarea din strada Maior Coravu, cei care au achiziţionat bilete în zona Gold Circle vor putea intra prin poarta din strada Pierre de Coubertin, iar cei care şi-au cumpărat bilete în zona Tribuna 2 Est şi Peluza Sud, vor putea intra pe la poarta din bulevardul Basarabia.

Lasati un comentariu

You must be logged in to post a comment.

© 2012 TimNews, toate drepturile rezervate.

Mergi sus