Te afli aici: Acasa » Show biz » Extern » Elton John recunoaşte că ar fi putut sfârsi ca Whitney Houston

Elton John recunoaşte că ar fi putut sfârsi ca Whitney Houston

Elton John recunoaşte că ar fi putut sfârsi ca Whitney Houston

Elton John, care a trecut prin perioade dificile, a spus în Daily Mail că este un miracol că mai trăieşte încă. Artistul a fost dependent de droguri, dar, din fericire pentru el, a reuşit să se lase în 1990. Acest lucru l-a salvat, spune el.

Elton John îşi compară cazul cu cel al lui Whitney Houston, a cărei autopsie a arătat urme de cocaină în corp. N-aş fi vrut să sfârşesc precum Whitney Houston şi acest lucru s-ar fi putut întâmpla. Este un miracol că n-am păţit-o fiindcă sunt sigur că am luat la fel de multă cocaină ca ea, mărturiseşte cântăreţul.

Artistul a adăugat că a trebuit să facă faţă multor critici şi batjocuri, chiar când avea succes, lucruri care ar fi putut contribui la dependenţa lui de cocaină. Artistul a dezvăluit în The Sun, între altele, că într-o zi a fost atacat de persoane necunoscute, care l-au maltratat fizic şi psihic.

El este convins că şi fiul său, Zachary, şi sora sau fratele lui, pentru că artistul şi partenerul lui sunt hotărâţi să-şi mărească familia, vor fi ţinta unor glume când vor creşte pentru că n-au mamă, ci doi taţi. El va avea însă grijă să facă astfel de momente cât se poate de uşoare pentru copii.

Lasati un comentariu

You must be logged in to post a comment.

© 2012 TimNews, toate drepturile rezervate.

Mergi sus