Te afli aici: Acasa » Show biz » Extern » Automobilul Aston Martin din seria „James Bond”, scos la licitatie

Automobilul Aston Martin din seria „James Bond”, scos la licitatie

 

Automobilul Aston Martin condus de Daniel Craig în “007: Partea lui de consolare / Quantum of Solace”, din franciza “James Bond”, va fi vândut la o licitaţie organizată de Christie’s, cu ocazia celebrării a 50 de ani de la primul film al seriei dedicate celebrului agent.

Maşina Aston Martin este cea mai scumpă piesă din cele 50 de loturi scoase la licitaţie de casa Christie’s. Automobilul condus de Daniel Craig în filmul “007: Partea lui de consolare” are un preţ estimat la 100.000 – 150.000 de lire sterline, potrivit huffingtonpost.com.

În total, 40 de obiecte care au legătură cu seria “James Bond” au fost scoase la vânzare vineri şi pot fi cumpărate online până pe 8 octombrie. Acestora li se adaugă 10 piese, care vor fi vândute în cadrul unui eveniment organizat de Christie’s, la Londra, pe 5 octombrie – dată care a fost desemnată “Ziua James Bond” de către producătorii filmului.

Sumele încasate în cadrul licitaţiei vor fi direcţionate către organizaţii non-guvernamentale, inclusiv UNICEF.

Primul film din seria “Bond” – “Dr. No” – a fost lansat pe 5 octombrie 1962.

Anul acesta, Daniel Craig revine pe marile ecrane în cel de-al 23-lea film al acestei francize care împlineşte jumătate de secol. “Skyfall”, în regia lui Sam Mendes, va fi cea de-a treia peliculă în care Daniel Craig îl întruchipează pe Bond. Super-spionul din romanele lui Ian Fleming a ajuns pentru prima dată pe marele ecran în filmul “Dr. No”, din anul 1962, în interpretarea lui Sean Connery.

Evenimentele festive au ajuns şi pe continent, la prestigiosul Festival de la Cannes, unde au fost proiectate cinci pelicule clasice din serie.

Cele 22 de filme “James Bond” realizate până în prezent au generat încasări de 1,6 miliarde de dolari în SUA şi Canada, această serie fiind pe locul al treilea în clasamentul celor mai de succes francize cinematografice, potrivit Box Office Mojo.

 

Lasati un comentariu

You must be logged in to post a comment.

© 2012 TimNews, toate drepturile rezervate.

Mergi sus