Kate Middleton este criticată pentru stilul ei

Deşi Kate a fost lăudată pentru stilul ei, marea doamnă a modei englezeşti, Viviene Westowood, spune că Ducesa de Cambridge se machiază în mod greşit şi se îmbracă prea simplu pentru poziţia ei.

Westwood a spus că machiajul ochilor lui Kate este greşit, deoarece prinţesa foloseşte prea mult creion negru pentru a-şi contura ochii. Kate se machiază singură şi a făcut acest lucru inclusiv la propria nuntă, iar în privinţa hainelor nu se consultă cu nimeni. Are o problemă la machiajul ochilor. Linia neagră de pe pleoapă este prea tare. Ar trebui ca această linie să fie mai fină sau să nu existe deloc, a spus celebra creatoare de modă. Lui Viviene Westwood îi dă dreptate şi un renumit make-up artist din Marea Britanie, Rachel Wood. Este una dintre fetele norocoase care scapă cu un machiaj uşor, totuşi sunt de părere că acea linie este prea neagră pentru ochii ei frumoşi, a spus Rachel Wood.

De asemenea, Viviene Westwood a criticat-o pe Kate şi pentru stilul vestimentar, despre care a spus că este prea banal. Mie mi se pare că are o imagine de femeie ordinară. În opinia mea, ea ar trebui să fie o femeie extraordinară, indiferent de unde îşi cumpără hainele, a mai spus Westwood.

Anda Deliu

Related posts

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.