SHOWBIZ / Cea mai vulgară vedetă din 2011

Liga americană Junior Cotillions a publicat lista cu vedetele cele mai elegante şi cele mai vulgare, în fruntea celei de-a doua categorii aflându-se Kim Kardashian, scrie 7sur7.be.

Liga şi-a motivat astfel alegerea la categoria ‘cea mai vulgară’: Pentru că şi-a spălat rufele murdare în public şi n-a respectat instituţia căsătoriei. Directoarea Ligii, Elisabeth Anne Winters, a spus care sunt criteriile de selecţie: Alegerile nostre anuale se bazează pe demonstrarea demnităţii, a onoarei şi respectului. Calităţi care se pare că lipsesc starletei de 31 de ani.

La fel gândesc şi membrii familiei lui Kris Humphries, viitorul fost soţ al lui Kim Kardashian, care n-au privit niciodată cu ochi buni relaţia dintre cei doi. Lor le este clar că Kris era îndrăgostit şi a fost orbit de dragostea pentru Kim, refuzând să vadă că era manipulat de ea.

În ceea ce priveşte cele mai elegante celebrităţi, în fruntea listei este proaspăta soţie a prinţului William. Kate reprezintă perfect, potrivit Ligii, echilibrul şi demnitatea. Ea a fost aleasă pentru comportamentul ei exemplar, înainte şi după nunta cu prinţul William, arată Liga. Justin Bieber, 17 ani, a fost ales şi el pentru că este întotdeauna curtenitor cu fanii.

Related posts

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.