SHOWBIZ / Jennifer Lopez face senzaţie (video)

Cântăreaţa şi actriţa Jennifer Lopez şi-a lăsat în umbră partenerii de scenă la festivalul de muzică iHeartRadio din acest weekend, demonstrând că este într-o formă de zile mari la cei 42 de ani ai săi. Îmbrăcată într-o rochie strălucitoare scurtă, roşie, franjurată, diva s-a mişcat energic pe scenă, punându-şi în valoare faimosul posterior, informează Daily Mail.
Jennifer a cântat în ambele zile ale festivalului, care a avut loc la MGM Grand Garden Arena, în Las Vegas. Pe scena festivalului, care a ţinut două zile, au urcat multe alte vedete, printre care Lady Gaga, Steve Tyler, Nicki Minaj, Nicole Scherzinger, Sting şi Usher.
În luna iulie, Jennifer Lopez şi Marc Anthony au anunţat că divorţează, după şapte ani de căsnicie. Cei doi sunt părinţii a doi gemeni, Max şi Emme, în vârstă de trei ani.
La puţin timp după anunţarea divorţului dintre Jennifer Lopez şi Marc Anthony, au apărut zvonuri potrivit cărora cântăreaţa ar avea o relaţie cu modelul cubanez William Levy. Acesta a negat însă, spunând că a avut doar o relaţie profesională cu artista.

Related posts

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.