SHOWBIZ / Liza Minnelli şi-a rupt piciorul în trei locuri

Legendara actriţă şi cântăreaţă americană Liza Minnelli şi-a rupt piciorul drept în trei locuri. M-am împiedicat de câinele meu. Mi-am rupt un picior în trei locuri şi, ca în cele mai multe astfel de cazuri, acesta este un motiv de îngrijorare, a declarat presei eroina celebrului film Cabaret – un muzical al anilor 1970 regizat de Bob Fosse, câştigător a şapte premii Oscar – după cum transmite portalul TMZ.

Minnelli este nevoită să se deplaseze într-un scaun cu rotile. La începutul acestei luni, actriţa a fost supusă unei intervenţii chirurgicale la New York şi, prin urmare, nu a putut să participe la ceremonia decernării premiului ‘Femeia anului’ acordat de Liga de atletism a poliţiei din această metropolă mare a SUA.

Actriţa, care a fost căsătorită de patru ori şi tot de atâtea ori a divorţat, i-a asigurat pe reporterii TMZ că are cine s-o îngrijească. Mă văd cu una-două persoane, mai mult nu vă pot spune. Nu vreau să aprofundez această chestiune, a adăugat ea succint.

De ce ar trebui să mă căsătoresc din nou? După o anumită vârstă, aceasta nu mai are nicio importanţă. Dacă iubeşti pe cineva, iubeşti pur şi simplu! – a afirmat cunoscuta actriţă. Minnelli este câştigătoarea a trei premii Tony pentru teatru, laureată a unui premiu Oscar şi deţinătoarea a două Globuri de aur, precum şi a unor premii Grammy şi a unui premiu Emmy.

Related posts

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.