SHOWBIZ / Motivul divorţului dintre Katy Perry şi Russell Brand!

Vestea divorțului dintre Katy Perry și Russell Brand a venit că un șoc în lumea showbiz-ului internațional. Cei doi păreau a fi un cuplu perfect, însă, dincolo de lumina reflectoarelor, problemele mocneau.

 

După 14 luni de căsnicie, Katy Perry și Russell Brand au pus punct relației printr-un anunț sec. Nicio declarație, doar o explicație fără sens – diferențe ireconciliabile. Surse apropiate celor doi au mărturisit, pentru TMZ, că artista nu era tocmai ușă de biserică. Spre surprinderea tuturor, se pare că Katy era petrecăreața familiei, lucru care cam l-a deranjat pe Russell, care renunțase de mult timp atât la consumul de droguri, cât și la cel de alcool.

 

Despărțirea de Russel Brand o va costa 30 de milioane de dolari pe Katy Perry!

 

Mai mult, susțin aceleași surse, cei doi se certau destul de des, chiar și în compania prietenilor sau la evenimente publice, iar niciunul nu voia să lase garda jos. Chiar dacă la început erau îndrăgostiți din cale-afară, lucrurile au scăpat imediat de sub control, cei doi ajungând să petreacă foarte puțin timp împreună, din cauza numeroaselor concerte și apariții publice.

 

Related posts

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.