SHOWBIZ / Ştefan Stan de la Vocea României a ajuns în finală şi-a planificat deja banii dacă câştigă

Ales cel mai sexy candidat de la „Vocea României”, Ştefan Stan a ajuns în finală şi deja şi-a planificat banii din premiul cel mare.

„Aşa cum am declarat încă de la „audiţiile pe nevăzute”, o mare parte din bani îi voi dona Kassandrei Rotariu, o fetiţă care are mare nevoie de ajutor şi de a cărei poveste am auzit şi m-a impresionat încă dinainte de începerea acestui concurs. Cu o altă parte din bani aş face o prăjitură imensă din care să guste toţi cei care m-au susţinut, iar restul l-aş investi în cariera mea muzicală”, a spus Ştefan, potrivit Mediafax.

Chiar dacă a avut şi oferte să cânte în străinătate, finalistul concursului „Vocea României” a ales să rămână în România. „Am primit oferte de a cânta în străinătate, dar din respect pentru ţara mea, pentru oamenii care au crezut în mine aici şi m-au susţinut, am decis să rămân în ţară. Indiferent de ce-mi rezervă viitorul pe plan muzical, dacă aş alege străinătatea, ar fi doar pentru a reprezenta România”, a mai spus Ştefan, adăugând că se bucură deja de popularitate, oameni simpli de pe stradă îl opresc şi-l felicită.

 

Related posts

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.