Stefan Banica si Andreea Marin divorteaza

Un nou divorţ în show-bizz-ul românesc, Andreea Marin şi Ştefan Bănica au decis să divorţeze, după 7 ani de căsnicie.

Cei doi au anunţat acest lucru pe reţelele de socializare.

„Dragii nostri, acest mesaj este pentru cei cărora le pasă cu adevărat de evoluţia noastră profesională şi personală şi care ne respectă intimitatea. După 7 ani de căsnicie, am decis de comun acord că e mai bine pentru noi să ne separăm, cu respect pentru tot ceea ce am construit împreună şi pentru copilul nostru.

Planurile noastre de viitor nu mai coincid, dar vom continua să avem o relaţie civilizată, caldă, atât pentru fetiţa noastră, cât şi pentru noi. Ne-am trăit relaţia cu discreţie, atât cât ne-a permis statutul de persoană publică, ce înseamnă pentru alţii în ziua de astăzi, din păcate, transformarea vieţii particulare într-o telenovelă.

Dorinţa noastră este să depăşim şi acest moment cu aceeaşi discreţie, chiar dacă suntem conştienţi de valul de speculaţii si neadevăruri ce va urma, de aceea vă rugăm să înţelegeţi decizia noastră de a nu acorda interviuri, spre a ne proteja familiile şi mai ales copiii. Vă mulţumim, un gând bun! Andreea şi Ştefan Bănică”, au scris vedetele pe paginile personale de Facebook.

Fiecare dintre ei au mai trecut o dată printr-un divorţ. Andreea Marin Bănică a mai fost căsătorită cu Cristian Gheorghiţă  în 1995, de care a divorţat după un mariaj de trei ani. Iar Ştefan Bănică a mai fost căsătorit cu Mihaela Rădulescu  de care s-a despărţit după cinci ani de căsătorie.

Related posts

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.