Trupa Taxi vine la Timișoara în 26 octombrie

Sâmbătă, 26 octombrie 2019, de la ora 19:00, membrii formației TAXI vă așteaptă la Filarmonica de Stat ”Banatul” din Timișoara să vă bucurați alături de ei, într-un concert aniversar, de excepție, care marchează 20 de ani de carieră.

TAXI au cântat nenumărate melodii de dragoste sau au criticat fără menajamente starea sociala și situația politică a României în cântece cum ar fi: „Cele două cuvinte”, „Aici sunt banii dumneavoastră”, „Ai închis marea in ochi”, „Mi-e dor si doare”, „Cainele comunitar”, „Jumatatea mea”, „Cineva, înaintea ta”, „Criogenia Salveaza Romania”, „Despre smerenie”, „Nu mai ești” și multe, multe altele.

Vă așteptăm la concert să le reascultăm și să le retrăim, împreună, pe toate. Și nu în ultimul rând, să spunem „La Mulți Ani, Taxi!”

Pentru că lui Dan Teodorescu – solistul, compozitorul si textierul trupei – îi place să spună lucrurilor pe nume și folosește un limbaj direct și elocvent, accesul va fi restricționat tinerilor sub 16 ani, care pot participa la spectacol doar cu acordul părinților.

Biletele se pot achiziționa accesând https://m.iabilet.ro/bilete-turneutaxi/

Primii 100 de cumpărători beneficiază de un tarif preferențial al biletelor de intrare.

Related posts

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.