Te afli aici: Acasa » Social » Cercetari in legatura cu incidentul vatmanului de pe linia 4

Cercetari in legatura cu incidentul vatmanului de pe linia 4

Regia Autonomă de Transport Timişoara doreşte să vină cu precizări în legătură cu evenimentul din 22.07.2016, atunci când, pe linia 4, unui vatman i s-a făcut rău în cabina tramvaiului şi a leşinat, din această cauză căzând în afara mijlocului de transport în comun.

R.A.T.T. nu s-a mai confruntat cu un asemenea caz. Evenimentul a fost posibil pentru că vatmanul nu a respectat procedura internă din Manualul Conducătorului de Tramvai, care interzice circulaţia cu uşile deschise. Menţionăm că, în ciuda gravităţii evenimentului, siguranţa călătorilor nu a fost pusă în pericol. În ceea ce priveşte sănătatea vatmanului în cauză, precizăm că acesta a fost la zi cu analizele medicale înaintea evenimentului de vineri, neavând nicio problemă medicală, fiind apt pentru a conduce tramvaiul. În prezent, starea de sănătate a colegului nostru este stabilă.

În urma incidentului de vineri, Inspectoratul Teritorial de Muncă Timiş a demarat o anchetă, la fel ca şi Poliţia Rutieră. La nivel intern, R.A.T.T. a început o cercetare administrativă privind modul de respectare a procedurilor interne din Manualul Conducătorului de Tramvai.

Dorim să informăm publicul călător că toate tramvaiele care rulează în Timişoara corespund din punct de vedere tehnic şi al sigurtanţei în trafic.

Lasati un comentariu

You must be logged in to post a comment.

© 2012 TimNews, toate drepturile rezervate.

Mergi sus