Te afli aici: Acasa » Social » Consiliul Judeţean al Elevilor Timiş, în vizită la Centrul de Reeducare Buziaş

Consiliul Judeţean al Elevilor Timiş, în vizită la Centrul de Reeducare Buziaş

          Vineri, 27.07.2012, Centrul de Reeducare Buziaş a fost gazdă pentru reprezentanţii Consiliului Judeţean Timiş oferind astfel un prilej de socializare si derulare de activităţi între minorii custodiaţi şi elevii din comunitate.
            Activităţile derulate împreună cu minorii internaţi în Centrul de Reeducare Buziaş se înscriu în proiectul „ Votează pentru integritate”, lansat de Consiliul Judeţean al Elevilor Timiş, proiect ce urmăreşte sprijinirea copiilor aflaţi în dificultate, în vederea continuării pregătirii şcolare.
            De asemenea, elevii participanţi au donat Bibliotecii şcolare a Centrului de Reeducare Buziaş un număr de 540 de cărţi, menite să îmbogăţească fondul de carte existent deja.
             Prin activităţile pe care Centrul de Reeducare Buziaş le organizează în colaborare cu tineri de vârste similare, urmăreşte dezvoltarea parteneriatelor cu celelalte instituţii de învăţământ din judeţul Timiş precum şi cu societatea civilă, conştientizarea comunităţii cu privire la problematica legată de minorii delincvenţi.
Galerie foto:

Lasati un comentariu

You must be logged in to post a comment.

© 2012 TimNews, toate drepturile rezervate.

Mergi sus