Te afli aici: Acasa » Social » Este oficial: Directia Regionala a Finantelor Publice va rămane la Timisoara

Este oficial: Directia Regionala a Finantelor Publice va rămane la Timisoara

Protestul de la Direcţia de Finanţe a continuat,şi în cursul acestei zile, dar funcţionarii au uat hotărârea de a-şi relua activitatea, mulţumindu-se să poarte banderole albe pe braţ şi fluiere la gât, în aşteptarea unor veşti de la Bucureşti, care, s-au dovedit a fi pozitive.

În ședința Guvernului care a avut loc azi, s-a decis ca sediul central al Direcției Regionale a Finanțelor Publice să rămână la Timișoara.

Ieri dimineața, președintele PSD Timiș, Titu Bojin s-a deplasat la București unde, alături de  senatorul Ilie Sârbu, a avut mai multe discuții cu premierul Victor Ponta și vicepremierul Liviu Dragnea.

“Trebuia să se țină cont de dimensiunile economice ale județului nostru, de importanța pe care Timișul și Timișoara o au. Cu tot respectul pentru hunedoreni, însă Timișoara reprezintă un punct foarte important pentru România, iar o astfel de instituție nu putea fi mutată din viitoarea capitală a Regiunii Vest. Nu au fost discuții aprinse, am încercat și am reușit, de altfel, să lămurim câteva aspecte. Ne bucurăm că am găsit înțelegere și că s-a ținut cont și de părerile oamenilor care au protestat în aceste zile la Timișoara. Aș vrea să mulțumesc premierului Victor Ponta, vicepremierului Liviu Dragnea și senatorului Ilie Sârbu pentru susținerea arătată față de județul nostru”, a subliniat președintele PSD Timiș, Titu Bojin.

Lasati un comentariu

You must be logged in to post a comment.

© 2012 TimNews, toate drepturile rezervate.

Mergi sus