Evenimentul “The Distinguished Gentleman’s Ride”se află la a 7-a ediție în Timișoara

Începând cu anul 2018, Timișoara a devenit parte a acestui eveniment mondial, prin organizarea primei ediții a acestei parade caritabile.
Până astăzi, la Timișoara, au participat, în total, 465 de motocicliști care au adunat 33.600 euro în scop caritabil.
Filmul de prezentare al evenimentul din Timișoara se află aici : https://www.youtube.com/watch?v=IwUssKVW_RM
Evenimentul își propune să atragă atenția comunității asupra cancerului de prostată și a bolilor mentale la bărbați – care răpesc dintre noi, anual, peste 1 milion de bărbați. Înființată în anul 2012 în Sydney – Australia de către Mark Hawwa, The Distinguished Gentleman’s Ride a strâns până acum peste 48 milioane de dolari pentru sănătatea masculină, iar pentru 2024 ținta este de a colecta 6 milioane de dolari la nivel mondial.
Sursa de inspirație pentru Distinguished Gentlemans Ride a fost o fotografie a personajului principal din serialul Mad Men – Don Draper – pe o motocicleta clasică, purtând cel mai elegant costum al său. Inițiatorul mișcării, Mark Hawwa, a decis că o cursă tematică ar fi o modalitate excelentă de a combate stereotipul foarte des întâlnit al bărbaților pe motociclete. Partenerii globali ai acestui eveniment sunt The Movember Foundation si Triumph Motorcycles.
Sponsorul local care a finanțat acest eveniment este:  https://digitalux.ro/
Vă invităm să vă alăturați paradei Distinguished Gentleman’s Ride din Timișoara duminică, 19 Mai 2024 dacă aveți o motocicletă clasică sau clasic-modernă. Evenimentul este unul de nișă din punctul de vedere al participării de aceea vă rog consultați pagina oficială sau solicitați clarificări la dgr.timisoara@gmail.com
Astfel, vă veți alătura celor peste 400.000 de participanți înregistrați la nivel mondial din peste 105 orașe, și celor peste 2 miliarde de persoane care urmăresc acest eveniment sau fac donații.
Mai multe detalii găsiți aici: https://www.gentlemansride.com/ si pe pagina locala a evenimentului: https://www.gentlemansride.com/sponsor/country/romania?ride_id=1024

Related posts