Te afli aici: Acasa » Social » Familia a comandat SICRIU din AUR pentru regele Cioaba

Familia a comandat SICRIU din AUR pentru regele Cioaba

Familia regelui Florin Cioabă a comandat un sicriu din aur, dotat cu aer condiţionat, informează România TV. Florin Cioabă a încetat din viaţă, duminică, la vârsta de 58 de ani, în spitalul Akdeniz Üniversitesi din Antalya.

Familia a comandat un sicriu din aur, dotat cu aer condiţionat, pentru regele Florin Cioabă. Asta în condiţiile în care Dorin Cioabă, fiul autointitulatului rege al ţiganilor, a declarat că familia sa vrea să ceară ajutor de la statul român pentru plata facturii la Spitalul Universitar din Antalya, aceasta ridicându-se la suma de 350.000 de dolari.

Romii îşi aşteaptă însă regele acasă. Sute de oameni pleacă luni spre Sibiu, chiar dacă deocamdată nu a fost anunţată data înmormântării. Aceasta depinde de momentul repatrierii, aflat încă în incertitudine.

Rudolf Stancu, regele romilor din Banat va suporta toate cheltuielile pentru deplasare şi cazare din buzunarul său.

La funeraliile regelui Cioabă vor participa aproximativ 200.000 de oameni. Chiar şi interlopul Bercea Mondial intenţionează să participle la înmormântare. În acest sens el a depus o cerere la Administraţia Penitenciarelor.

Lasati un comentariu

You must be logged in to post a comment.

© 2012 TimNews, toate drepturile rezervate.

Mergi sus