Te afli aici: Acasa » Social » Fiica Regelui Mihai, cu bratara electronica. Povestea ei in America si detalii teribile din instanta

Fiica Regelui Mihai, cu bratara electronica. Povestea ei in America si detalii teribile din instanta

Acuzată că a participat la organizarea a cel puţin 10 lupte ilegale de cocoşi, la ferma sa din America,  Principesa Irina, fiica Regelui Mihai, riscă închisoarea în cadrul procesului ce va începe în octombrie. Fiica sa din prima căsnicie vorbeşte despre viaţa Principesei în America.

Familia Irina şi John Walker este acuzată că a organizat operaţiuni ilegale de jocuri de noroc precum şi de violarea legislaţiei privind protecţia animalelor. Ambele acuzaţii le pot aduce o pedeapsă maximă de cinci ani de închisoare şi o amendă de 250.000 de dolari. Procurorii federali vor să pună sechestru pe fermă. Alte 16 persoane au fost arestate în acest caz, scrie Herald and News, citând o ştire AP.

Principesa Irina Walker s-a mutat în America, în Myrtle Point, Oregon, în 1983, din Elveţia împreună cu fostul ei soţ, John Kreuger, potrivit fetei celor doi, Angelica Kreuger. Acesta a povestit că cei doi părinţi ai săi erau prieteni din vremea şcolii. Angelica spune că mama sa este mândră de moştenirea sa regală – ţine o fotografie mare cu Regele Mihai în sufragerie – dar că acesta nu a dus niciodată un stil de viaţă nobiliar. “Am încercat să trăim pe cât de normal se poate pe aici. Apoi mergi în Europa şi totul pare atât de roz”, a povestit fiica Principesei.

Irina a divorţat de soţul ei, iar în 2007 s-a căsătorit cu un bărbat – John Walker – care fusese un prieten de familie şi vecin. S-a mutat cu acesta în Hermiston. “A devenit puţin hippie. De pe vremea când creşteam, până când s-a murtat la Hermiston, a făcut tot felul de lucruri mai neobişnuite. Vroia doar să se trezească dimineaţă, să se îngrijească de capre şi cai”.

Angelica Kreuger spune că mama sa s-a izolat de familie şi că nu a mai vorbit cu aceasta de câteva luni. La ultima vizită pe care i-a făcut, Angelica a simţit că e ceva în neregulă cu Principesa. Angelica spune că şi-a avertizat mama în privinţa noului soţ – John Walker – pe care l-a descris ca fiind “bad news”, dar mama ei nu a crezut-o. Principesa Irina i-a spus că Walker o face să se simtă frumoasă şi special şi că ar face tot ceea ce spune el. “Mama e puţin naivă, ca să mă exprim elegant. Nu prea înţelege partea întunecată a oamenilor”, povesteşte fiica.

Aceasta susţine că a fost la Herminston de câteva ori şi că nu a văzut niciodată lupte de cocoşi. Nu crede în acelaşi timp că mama sa era la current pe deplin cu ceea ce se întâmpla şi nu s-ar fi băgat într-o asemenea poveste dacă ştia că riscă puşcăria.

“Nu o văd privind aşa ceva, mama mea iubeşte animalele. Nu şi-ar dori să vadă nişte păsări cum mor”, spune Angelica.

Isterică după gratii, a spus avocatul din oficiu

Principesa Irina a fost liniştită vineri, în faţa instanţei. Totuşi avocatul din oficiu, Patrick Ehlers, a declarat că aceasta a fost isterică atunci când a vorbit cu ea în închisoare. În acelaşi timp, avocatul a menţionat că rudele familiei pregătesc banii pentru a angaja un avocet.

Judecătorul i-a permis Principesei să se întoarcă acasă până la proces, unul programat în octombrie. Procurorii au susţinut că Principesa este un pericol, pentru că ar putea pleca în Elveţia, unde ar putea primi azil. Judecătorul i-a impus Principesei Irina să-şi predea paşaportul şi i-a interzis să părăsească localitatea, dar şi acolo având voie doar pentru cumpărături. “Nu te opri la poştă, nu ai voie la film”, ar fi avertizat magistratul.

Principesa ar urma să poarte de luni o brăţară de monitorizare electronică.

Sursa: http://www.realitatea.net

Lasati un comentariu

You must be logged in to post a comment.

© 2012 TimNews, toate drepturile rezervate.

Mergi sus