Te afli aici: Acasa » Social » Florin Cioaba a murit. CIoaba Jr. cere bani de la stat pentru plata spitalului: 350.000 de dolari

Florin Cioaba a murit. CIoaba Jr. cere bani de la stat pentru plata spitalului: 350.000 de dolari

Florin Cioabă a murit. Dorin Cioabă, fiul regelui romilor a declarat, pentru ştirile ProTV, că familia sa intenţionează să ceara de la statul român un ajutor financiar de 350.000 de dolari.pentru plata facturii la spitalul din Antalya, sumă pe care el şi familia lui nu o pot acoperi.

Dorin Cioabă a mai spus că nu poate ridica trupul tatălui său de la morga spitalului decât atunci când factura va fi plătită.

Florin Cioabă a încetat din viaţă duminică, la vârsta de 58 de ani, în spitalul Akdeniz Üniversitesi din Antalya, unde medicii i-au montat , vineri, un dispozitiv care să-i ajute inima să pompeze sânge, au declarat, pentru MEDIAFAX, apropiaţi ai familiei.

Informaţia a fost confirmată de rudele lui Cioabă, care au precizat, că acesta a decedat la ora 11.10, datorită unui stop cardio-respirator.

Trupul neînsufleţit al lui Florin Cioabă va fi adus în ţară în cursul zilei de luni,  iar transportul va fi făcut cu un avion privat.

Lasati un comentariu

You must be logged in to post a comment.

© 2012 TimNews, toate drepturile rezervate.

Mergi sus