Te afli aici: Acasa » Social » Ingeniozitate tipic romaneasca. Cum arata “oaza de liniste” a paznicului de la groapa de gunoi

Ingeniozitate tipic romaneasca. Cum arata “oaza de liniste” a paznicului de la groapa de gunoi

Unul dintre angajaţii firmei de securitate care păzeşte groapa de gunoi din Lugoj, judeţul Timiş şi-a amenajat o cameră în aer liber ca un gospodar veritabil. Piesa de bază a întregului ansamblu este fotoliul.

Unul dintre angajaţii firmei de securitate care păzeşte groapa de gunoi din Lugoj, judeţul Timiş şi-a amenajat o cameră în aer liber ca un gospodar veritabil. Piesa de bază a întregului ansamblu este fotoliul, scrie redesteptarea.ro.

Pentru momentul pauzei de masă, omul are pregătite trei scaune din lăzi de bere cu polistiren deasupra pentru şezut. Acestea stau în jurul unei măsuţe de pe care nu lipseşte vasul ornamental cu pietricele şi flori.

Mobila este completată de un dulap de bucătărie cu două uşi, „marca Audi”, unde sunt păstrate cele trebuincioase în gospodărie. Pentru a păstra curăţenia, omul şi-a adus în mijlocul câmpului chiar şi o găleată pentru gunoi, dar şi un făraş.

Sursa::  www.realitatea.net

Lasati un comentariu

You must be logged in to post a comment.

© 2012 TimNews, toate drepturile rezervate.

Mergi sus