Te afli aici: Acasa » Social » Lucrari ample la retelele de apa si de canalizare in judetul Timis

Lucrari ample la retelele de apa si de canalizare in judetul Timis

 

În cadrul proiectului „Extinderea şi modernizarea sistemului de alimentare cu apă şi canalizare în judeţul Timiş”, demarat de Aquatim cu finanțare europeană, firmele de contrucție contractate lucrează la extinderi și reabilitări de rețele, pe următoarele străzi:

  • în Timișoara: Calea Bogdăneștilor, Ovidiu Balea, Tazlău, Mircea cel Bătrân, Răscoala din 1907, Romaniței, Nicolo Paganini, Splaiul Sofocle, Ion Românu, Dimitrie Stan, Constantin Silvestri, Anton Bacalbașa, Calea Urseni și Podgoriei.
  • în Sânnicolau Mare: Eftimie Murgu, Crișan, Axente Sever, Gheorghe Șincai, Ștefan cel Mare, Nufărului, Popa Șapcă și Calea Timișoarei.
  • în Jimbolia: Tudor Vladimirescu, Constantin Brâncoveanu, Spre Nord, Kikindei, Bălților, Aleea Cito, Porumbeilor, Avram Iancu, Bld. Republicii, Victor Babeș, Spre Est și Spre Sud.
  • în Ciacova: Cloșca, Victoriei, Timișului, Bistrița, Horia, Nouă.
  • în Săcălaz: Strada 1, Strada 2 și Strada 3.
  • în Buziaș: Strada 3 și Strada 4.
  • în Sânmihaiu Român: Strada 1.
  • în Făget: Strada 1, Strada 4 și Drumul Gladnei.

Pentru buna desfăşurare a lucrărilor şi evitarea unor incidente cetățenii sunt sfătuiți să ţină cont de următoarele recomandări: posesorii de autovehicule să parcheze maşinile pe străzile alăturate celor pe care se desfăşoară lucrările, iar pe străzile în lucru pietonii să traverseze doar pe podeţele special amenajate.

Proiectul „Extinderea şi modernizarea sistemului de alimentare cu apă şi canalizare în judeţul Timiş” este cofinanţat din Fondul de Coeziune al Uniunii Europene prin Programul Operaţional Sectorial Mediu. Valoarea totală a proiectului este de 509 635 639 lei (118 871 000 Euro) din care: 73,93% sunt fonduri nerambursabile, din Fondul de Coeziune al Uniunii Europene, 13,04% este asigurat de Aquatim SA, 11,30% de la bugetul de stat şi 1,73% de la autorităţile locale (Consiliul Judeţean Timiş şi Consiliul Local Timişoara).

Lasati un comentariu

You must be logged in to post a comment.

© 2012 TimNews, toate drepturile rezervate.

Mergi sus