Te afli aici: Acasa » Social » Mobilizare la altruism! Campania umanitara Fornetti Romania

Mobilizare la altruism! Campania umanitara Fornetti Romania

Intr-o perioada in care criza a subtiat  pana la disparitie bugetele destinate sponsorizarilor de tot felul, iar actele filantropice  sunt tot mai rare in mediul de afaceri romanesc, Fornetti Romania le propune romanilor sa redescopere gustul delicios al generozitatii. 

Compania a decis  să doneze o parte din vânzarea produselor sale în scopuri umanitare. In acest sens, lansează un apel către societatea civilă, organizaţii, persoane din ţară, catre toti cei care cunosc persoane aflate in dificultate, oameni care au cea mai mare nevoie de ajutor, sa prezinte aceste cazuri la adresa de mail pr@fornetti.ro, pentru a fi identificati cei mai potriviti beneficiari ai programului de sprijin social. Termenul limită de trimitere a propunerilor este 01 septembrie 2012.
După centralizare, sugestiile vor fi analizate de o comisie de specialişti şi prezentate pe site-ul oficial www.fornetti.ro şi pe reţelele de socializare. Propunerile primite vor fi apoi publicate pe www.facebook.com/fornettiro, unde se va putea vota şi decide destinatarul acestei acţiuni

Lasati un comentariu

You must be logged in to post a comment.

© 2012 TimNews, toate drepturile rezervate.

Mergi sus