S-a stins din viață compozitorul și dirijorul Petre Mihăescu

Petre Mihăescu, fost compozitor şi dirijor la Teatrul Constantin Tănase, a murit, miercuri seara, la Spitalul Municipal, în urma unei necruţătoare boli, a anunţat Constantin Duţu, membru al Consiliului Naţional al Audiovizualului, prieten al fostului compozitor.
Petre Mihăescu, compozitor şi dirijor ani de zile la Teatrul Constantin Tănase este unul dintre performerii artiştilor de revistă. A fost în fruntea teatrului ani de zile, ne aducem aminte cu plăcere de un şlagăr al lui Țărăncuţă, ţărăncuţă şi de multe altele, a fost dirijor la Teatrul Constantin Tănase. Am aflat cu durere de la fiica lui, ieri seară, că a încetat din viaţă în urma unei suferinţe, a unei boli necruţătoare„, a declarat Constantin Duţu.
El a spus că Petre Mihăescu avea 83 de ani. A fost un om deosebit, un mare prieten şi (…) s-a dedicat profesiei lui cu toată dragostea, a completat Duţu, care a menţionat că a fost coleg cu Petre Mihăescu când a îndeplinit funcţia de şef de secţie şi director al baletului Teatrului Constantin Tănase. (Sursa Agerpres)

Related posts

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.