SOCIAL / Fundaţia Pentru voi a strâns peste 35.000 de lei

Fundaţia „Pentru Voi” a strâns 35.893 de lei în cadrul Galei „Pentru Voi” de luni, 12 decembrie. Banii vor fi folosiţi pentru construirea celui de-al treilea centru de zi, „Orizonturi noi” pentru 30 de adulţi cu dizabilităţi intelectuale.

Beneficiarii fundaţiei au contribuit şi ei la gală prin servirea mesei şi pregătirea chiflelor. A avut loc şi un program artistic compus dintr-un mini-concert de colinde susţinut de Corul Melos, condus de Prof. Nicolae Belean. Mulţumim tuturor celor care au fost alături de noi prin prezenta, prin donaţii, prin participarea la licitaţie sau prin participarea la programul artistic. Datorită lor, suntem mai aproape de  finalizarea construcţiei celui de-al treilea centru de zi” a declarat Laila Onu, director al Fundatiei „Pentru Voi”. Banii de la licitaţie acoperă jumătate din sumă, iar cealaltă jumătate este asigurată prin proiectul Economia socială – o şansă pentru persoanele cu dizabilitătţi intelectuale, finanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013. Obiectele licitate in cadrul Galei au fost:

1.     Tricou nr. 21 al atacantului Dorin Goga de la FC Poli Timişoara. A fost donat de către FC Poli Timişoara având semnăturile tuturor membrilor echipei de fotbal, in original.

2.     Unul din costumele câştigătoare ale gimnastei Simonei Amânar. A participat cu el in 1996 la Jocurile Olimpice de la Atlanta şi in 1998 la Campionatele Europene din St. Petersburg.

3.     Trei sticle de vin cu etichete de colecţie seria pictori: Silviu Oravitzan, seria sculptori: Aurel Vlad, seria arhitecţi: Radu Mihăilescu, Crama Basilescu, donate de Enoteca de Savoya

4.     Glob de sticla multicolor pe soclu. Obiectul din sticla a fost lucrat în ateliere meşteşugăreşti şi a fost donat de Magazinul Andreas Antichităţi din Timişoara.

Related posts

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.