Te afli aici: Acasa » Social » Trupul neinsufletit al lui Florin Cioaba fost adus in Romania

Trupul neinsufletit al lui Florin Cioaba fost adus in Romania

Trupul neînsufleţit al lui Florin Cioabă a fost adus, marţi seară, în România, cu un avion care a aterizat pe Aeroportul “Henri Coandă”. Funeraliile vor avea loc vineri, la Sibiu, după cum a precizat Daniel Cioabă, fiul cel mic al autointitulatului rege al romilor,

Mădălin Voicu a declarant la Realitatea TV că înmormântarea va avea loc vineri.

Potrivit familiei Cioabă, funeraliile vor respeca tradiţiile: sicriul va fi aşezat în curtea casei , iar femeile nu vor avea voie să treacă prin faţa acestuia, nici să gătească sau să se spele.

Daniel Cioabă, a specificat că în jurul orei 12  cortegiul va pleca către Sibiu. Până atunci trupul va fi dus la o firmă de pompe funebre. Fiul lui Cioabă a mai afirmat că s-au plătit 15.000 de euro pentru factura de la spital şi că mai există încă o factură de 22.000 de euro, care reprezintă costul medicamentelor. “Nu este nevoie de asigurare, dânsul era un prosper om de afaceri şi are economiile lui proprii. Noi nu avem nicio pretenţie, s-au vehiculat doar minciuni. Am cerut ajutor consular”, a explicat fiul lui Cioabă.

Printre cei care au aşteptat, la aeroport, sosirea avionului cu trupul neînsufleţit al lui Cioabă au fost: deputatul Mădălin Voicu, pastorul Călin Ioan, de la Biserica Penticostală Evanghelia din cartierul Ferentari din Bucureşti şi alţi reprezentanţi ai comunităţii romilor.

Lasati un comentariu

You must be logged in to post a comment.

© 2012 TimNews, toate drepturile rezervate.

Mergi sus