Te afli aici: Acasa » Social » Vizita Consiliului Judeţean al Elevilor Timiş la Centrul de Plasament pentru Copii cu Dezabilităţi din Recaş

Vizita Consiliului Judeţean al Elevilor Timiş la Centrul de Plasament pentru Copii cu Dezabilităţi din Recaş

Sâmbată, 28.07.2012 Consiliului Judeţean al Elevilor Timiş a vizitat Centrul de Plasament pentru Copii cu Dezabilităţi din Recaş.
În timpul vizitei elevii au socializat cu copii şi au făcut mai multe jocuri împreună cu ei. Copii de la Centrul de Plasament pentru Copii cu Dezabilităţi s-au aratat foarte bucuroşi de prezenţa tinerilor şi au fost foarte deschişi la jocurile propuse de elevii veniţi la ei.
Tinerii din Consiliul Judeţean al Elevilor nu au mers cu mâna goală la copii, ci cu un număr de 550 de cărţi menite să îmbogăţească fondul de carte al Centrului de Plasament pentru Copii cu Dezabilităţi Recaş.
Cu această activitate, Consiliul Judeţean al Elevilor încheie proiectul “Votează pentru integritate”, proiect care are ca şi scopul sprijinirea copiilor aflaţi în dificultate, în vederea continuării pregătirii şcolare. Prin proiectul “Votează pentru integritate”, Consiliul Judeţean al Elevilor Timiş a urmărit sprijinirea eleviilor români din afara granițelor țării (foto 1, foto 2), a eleviilor care învaţă într-un centru de reeducare pentru minori (foto 3), dar şi pe cei care învaţă într-un centru de plasament.

Lasati un comentariu

You must be logged in to post a comment.

© 2012 TimNews, toate drepturile rezervate.

Mergi sus