ACS Poli, inca o victorie in amical

La ACS Poli amicalurile continuă, deşi deocamdată nu toţi jucătorii au semnat înţelegeri cu clubul. Sâmbătă, timişorenii i-au învins cu 4-1 pe cei de la FC Caranseeş, echipă din Liga a III-a.

Ca aproape de fiecare dată în ultimele săptămâni, şi astăzi au venitîn probe patru fotbalişti, Sakir, Marovici, Basici şi Hasanovici. Primul gol a fost marcat în minutul 18 de Zăgrean în urma unui penalti după ce Covasală l-a faultat pe Dobricean. Scorul a ajuns la 2-0 în minutul 24, prin acelaşi Zăgrean care a primit o pasă de la Dobricean. În repriza secundă, în minutul 58, Szalbocs Szekely a marcat pentru 3-0 după o pasă de la Nohai. Al doilea penalti al partidei a fost acordat oaspeţilor în minutul 63, după un fault făcut de Moroiţă. Staicu a transformat pentru 3-1, iar scorul final a fost stabilit de Basici în minutul 84, după golul de 4-1.

ACS Poli, prima repriză: Kirev, Nohai, Petrovici, Sakir, Marovici, Poparadu, Dobricean, Aniţoiu, Gafiţa, Goge, Zăgrean. Au mai intrat Coca, Iovan, Moroiţă, Hasanovici, Boldea, Artean, Trandu, Szekely, Basici şi Seroni.

Andrei Zăgrean, autorul primelor două goluri spune că încă nu ştie dacă va semna cu echipa sau nu. Eu nu am semnat deocamdată, urmează să mai aibă discuţii conducerea cu mine şi vom vedea. Deocamdată nu pot să zic că sunt şanse sau nu, a spus atacantul.

Dintre sârbii veniţi astăzi, Vali Velcea a fost mulţumit doar de Sakir şi Marovici şi spune că şi l-ar dori pe Ovidiu Petre şi încă un atacant de careu. Au fost două reprize total distincte, prima cu altă determinate, un presing avansat. Dar nu rezultatul este important, ci ideea de joc, pentru că dacă fizic nu pot să pun echipa la punct, măcar psihic să joc ce îmi doresc.  Doi jucători au interesanţi, ceilalţi nu fac obiectul obiectivului nostru în acest moment. Vor mai rămâne şi luni şi marţi, mai rămâne să se înţeleagă şi contractual cu ei. E vorba de Marovici, fundaşul stânga şi Sakir, fundaşul central. Probabil că miercuri după meciul cu Flacăra Timişoara o să definitivăm lotul. Mi-aş dori un Ovidiu Petre mijlocaş central şi un atacant de clasă care să dea goluri, a declarat Vali Velcea după meci.

ACS Poli va juca miercuri un amical cu Flacăra Timişoara.

Related posts

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.