Te afli aici: Acasa » Sport » ACS Poli incheie cu victorie turul

ACS Poli incheie cu victorie turul

ACS Poli incheie cu victorie turul

Timişorenii se întorc cu cele trei puncte din Bihor, după victoria cu 3-2. ACS Poli va ierna altfel pe locul secund şi se pregăteşte acum de întăriri şi de cantonamentul din iarnă.

Timişorenii au început meciul prin acţiunile create de Nanu şi Boldea, însă scorul a fost deschis de elevii lui Claudiu Niculescu. Marko Marovic îşi schimba ghetele pe margine, iar gazdele au profitat de acest lucru şi au înscris prin Ovidiu Popa în minutul 13. Egalarea a venit în minutul 21 după un corner executat de Trandu, în urma căruia mingea a ajuns la fundaşul Petrovic, care a înscris cu capul golul de 1-1. Gazdele au replicat prin acţiunile lui Târnăcop şi Petrache. Echipa antrenată de Vali Velcea a avut o ocazie bună în minutul 35, la o fază creată de Poparadu. Enciu a trecut printre picioarele unui adversar, balonul a ajuns la Goge, dar mijlocaşul dreapta a fost blocat în preajma careului mic. În repriza secundă, Hadar a trimis mingea puţin e lângă poartă, iar Kirev a intervenit la o nouă acţiune a lui Târnăcop. În minutul 54, portarul bulgar a gafat însă şi i-a permis lui Mărcuş să înscrie pentru 2-1. Câteva minute mai târziu, Enciu a fost prin între doi jucători de la FC Bihor în careu, iar bănăţenii au primit penalti, iar Răzvan Trandu a dus scorul la 2-2. Acelaşi mijlocaş a dus şi golul victoriei de 3-2 în minutul 66 după o execuţie excelentă de la distanţă. Până la final, şi boştină a încercat o scăriţă, dar scorul a rămas acelaşi şi ACS poli iernează liniştit.

ACS Poli: Kirev – Redjepi, Petrovic, Şeroni, Marovic, Goge (’83 Dobircean), Poaparadu, Trandu, Nanu (’62 Boştină), Boldea, Enciu (’75 Bălace)

foto:www.acspoli.ro

Lasati un comentariu

You must be logged in to post a comment.

© 2012 TimNews, toate drepturile rezervate.

Mergi sus