ACS Poli s-a reunit cu doua noutati

Fotbaliştii antrenaţi de Vali Velcea s-au reunit joi pentru a începe pregătirea în vedere atacării returului. Alb-negrii au adus un atacant macedonean de 22 de ani, Filip Petkovski, iar Ovidiu Petre este aproape de semna, în sfârşit cu ACS Poli.

Petkovski a venit din ţara sa natală, unde a mai evoluat la FK Rabotnicki, Turnovo şi GFK Tikves. El a fost adus pentru a întări compartimentul de atac, de unde Alexandru Boştină va pleca cel mai probabil, nemulţumit că joacă puţin. Tot la plecări este şi fundaşul dreapta Iovan, care este tot în proprietatea lui Marian Iancu, la fel ca Boştină. De asemenea, cei de la club sunt în negociere pentru Neacşa de la CS Drobeta Turnu-Severin. Din câte se pare, Raul Speroni de la Flacăra Făget nu va mai veni la club, deşi numele său s-a tot vehiculat în această pauză competiţională. Noutăţile sunt Ovidiu Petre şi atacantul macedonean de 22 de ani Filip Petkovski, venit în probe. Cu Petre am finalizat în mare parte contractul, urmează să semnăm. Vor mai veni jucători, până plecăm în cantonament nu e neapărat să şi finalizăm contractele. Şi-au manifestat dorinţa de a pleca Boştină şi Iovan. Boştină vrea să joace mai mult, deocamdată nu şi-a găsit echipă. Bineînţeles că trebuie să ne înţelegem în ce condiţii pleacă, el fiind împrumutat la noi. Boldea nu a fost dorit, a declarat managerul sportiv Călin Rosenblum. Cu jucătorii au venit să discute, înainte de primul antrenament, preşedintele şi vicepreşedintele clubului, Florenţiu Staicu şi Jackie Ionescu, dar şi Ioan Carţiş, fost conducător al Politehnicii Timişoara.

Jucătorii au revenit cu forţe proaspete din vacanţă şi aşteaptă acum să promoveze cu ACS Poli în prima ligă.  Vineri şi sâmbătă, fotbaliştii vor face vizitele medicale, împărţiţi în două tranşe. Apoi, echipa va continua antrenamentele la Timişoara, până în data de 23 ianuarie, când se va pleca în cantonament în Antalya, unde echipa va juca şapte meciuri de verificare cu avdersari ce urmează să fie stabiliţi zilele următoare. Ne-am reunit pentru a reuşi să ne îndeplinim obiectivul, să promovăm în prima liga. După o vacanţă aşa de lungă, ne aşteaptă o pregătire dificilă pentru a reuşi să mergem în retur la fel de bine ca în tur, a declarat Silviu Bălace. Fotbaliştii ştiu că urmează o perioadă mai grea pentru ei, cea a acumulărilor fizice. De asemenea, jucătorii consideră că le va fi mai greu în retur, pentru că adversarii se vor mobiliza altfel în faţa Timişoarei. Suntem conştienţi că urmează o perioadă foarte grea, pentru că se va pune mult accent pe pregătirea fizică. Ştim ca fi mult mai greu ca în retur, dar cu multă muncă şi seriozitate vom reuşi să trecem şi peste retur cât mai bine. Echipele vor juca altfel cu noi, nu mai suntem aceea echipa formată din nimic, suntem neînvinşi şi fiecare echipa ce va juca cu noi va dori să ne bată, a declarat căpitanul Adrian Poparadu. Primul meci oficial al noului sezon va fi în data de 9 martie, când este programat meciul de la Arad, contra celor de la UTA. ACS Poli este pe locul doi în Seria a II-a a Ligii a II-a, cu 26 de puncte, faţă de 27 ale Coronei Braşov.

foto: www.acspoli.ro

Related posts

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.