ASU Poli cheama suporterii la primul meci in nocturna

Echipa susţinută de o parte a suporterilor timişoreni îşi continuă mai departe drumul prin Liga a V-a, de unde mai au de jucat două etape din tur. La ultimul meci pe teren propriu din acest an, cei de la ASU au pregătit o surpriză pentru fani, primul meci în nocturnă.

Deşi Timişoara are o echipă în Liga a II-a, mare parte a celor din Druckeria şi Peluza Sud au ales să susţină echipa Universităţii, înfiinţată în aul 2002 pentru că sunt de părere că acolo poate să existe cu adevărat spiritul alb-violet. Am venit alături de această Poli pentru că am simţit această echipă aproape de sufletul şi de valorile noastre. După desfiinţarea vechii Poli şi mutarea ACS Recaş-ului la Timişoara a trebuit să ne alegem o cale şi ASU Politehnica ni s-a părut cea mai potrivită. Credem că se poate face ceva fără a intra în mizeria şi aranjamentele fotbalului românesc, a declarat Sebastian Novovic, reprezentant al Peluzei Sud. În vorbele celor care se ocupă de ASU se simte totuşi dorul meciurilor de pe „Dan Păltinişanu”. De aceea, ultimul meci „acasă” din tur se va juca duminică de la ora 17, în nocturnă, contra echipei din Nădrag.. Ne dorim să ne simţim din nou ca pe „Dan Păltinişanu„, a declarat Ema Cernescu, alt reprezentant al suporterilor.

În acest moment, echipa se află pe locul secund în Seria a III-a a Ligii a V-a, la 5 puncte de echipa din Racoviţa, iar din iarnă se anunţă întăriri la echipă.  Din iarnă vor veni întăriri pe posturile deficitare sau pe cele pe care nu avem dublură. Ne dorim să putem face faţă într-o ligă superioară, a declarat antrenorul Antonio Foale. Cei care se ocupă de ASU spun însă că nu va fi o tragedie nici dacă echipa nu va promova anul acesta în Liga a IV-a, căci răbdare este. Cel puţin la fel de legat de echipă este  portarul Dan Şerban, care a jucat la ASU Poli încă din anul înfiinţării, 2002. Eu sunt aici de când s-a înfiinţat echipa, din 2002, când aveam 17 ani, a declarat portarul alb-violeţilor. Cu siguranţă, punctul forte al echipei rămâne însă atmosfera, una inedită pentru una dintre eşaloanele Campionatului judeţean. Pentru mine e ceva fantastic, frumos, e ceva inexplicabil ceea ce simţi în teren într-o asemenea atmosferă, a declarat mijlocaşul Tiberiu Popoviciu, responsabil cu spectacolul la echipă.

Related posts

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.