Te afli aici: Acasa » Sport » BC Timisoara vrea victoria in Cupa Timisoara

BC Timisoara vrea victoria in Cupa Timisoara

BC Timisoara vrea victoria in Cupa Timisoara

Vineri şi sâmbătă,  la Sala “Constantin Jude” reîncepe sezonul de baschet masculin cu o nouă ediţie a Cupei Timişoara. Invitaţii de anul acesta sunt Feni Industries Kavadarci din Macedonia, Albacomp Szekesfehervar şi Radnicki Belgrad.

Cupa se va desfăşura în perioada 2-29 septembrie. Cu această ocazie, clubul va strânge şi jucării de pluş pentru copiii sărmani, astfel că cei care au acasă jucării le pot aduce să le arunce pa parchetul sălii înainte de meciul “leilor”. Turneul va fi ultimul test dinainte de debutul în sezonul oficial în deplasare la BC Mureş Târgu-Mureş. Antrenorul consideră meciul un test util înaintea deplasării din “jungla” de la Mureş. Mâine vă vom arăta în ce stadiu de pregătire suntem, sper că suntem în creştere şi acest lucru să se vadă mâine. Adversarii sunt de nivel bun, Radnicki e o echipă foarte tânără, dar ş cu câţiva jucători cu experienţă, Feni Industries e o echipă foarte bună din Macedonia, a şi câştigat de două ori Liga Balcanică, la fel şi Albacomp. Sper să vedem schimbări în sensul bun, echipa practică acum un joc mai atletic, mai rapid şi mai agresiv, puţin mai spectaculoasă, dar în primul rând trebuie să fim productivi, a declarat Predrag Badnjarevic.

Dan Păltinişanu va mai bifa anul acesta încă o ediţie de Cupa Timişoara şi spune că îşi doreşte ca la aceste două meciuri să fie remediate micile neajunsuri înainte de startul în campionat. Sunt ultimele meciuri şi e normal să fie cele mai importante. O să încercăm să remediem ultimele mici lacune. Noi spunem că nu au rămas chiar aşa de multe, lucrurile încep să se lege, sunt mulţi jucători noi, dar am avut timp să ne cunoaştem şi cred că suntem pregătiţi pentru campionat. Echipa arată foarte bine, mai rămâne să şi confirmăm în meciuri. Bineînţeles că ne gândim la meciurile oficiale, dar sperăm să învingem şi în cele amicale, a declarat Păltinişanu.

În acest final de săptămână, 12 echipe din campionat dispută turneele contând pentru prima fază de Cupa României, iar Timişoara, Ploieşti, Piteşti şi Mediaş stau. Pentru a avea meciuri, Cupa Timişoara a fost programată la acest final de săptămână. Noi suntem acum la 80% din potenţialul cu care trebuie să ne prezentăm în campionat. Sunt convins că acest turneu va pune la punct ultimele lucruri înaintea startului, va regla ultimele mecanisme de joc. Cu atât mai mult cu cât în acest week-end e Cupa României şi noi nu jucam, ne-am dorit să programăm acum acest turneu pentru a avea meciuri în picioare, a declarat preşedintele Leo de Maio. Iată programul:

Vineri, ora 17,00: Feni Industries Kavadarci (Macedonia) – Albacomp Szekesfehervar (Ungaria)

Ora 19,15: Prezentarea lotului BC Timişoara

Ora 19,30: BC Timişoara – Radnicki Belgrad (Serbia)

Sâmbătă, ora 17,00: finala mică

Ora 19,30: finala mare

Lasati un comentariu

You must be logged in to post a comment.

© 2012 TimNews, toate drepturile rezervate.

Mergi sus