Te afli aici: Acasa » Sport » BCM Danzio, la prima infrangere pe teren propriu

BCM Danzio, la prima infrangere pe teren propriu

BCM Danzio, la prima infrangere pe teren propriu

Timişorencele nu au reuşit să producă surpriza în meciul cu campioana CSM Târgovişte, care s-a impus cu 78-50. “Panterele roz” au rămas fără Nevena Saponjic, absentă şi la Bucureşti, şi fără Natasha Mijatovic, date afară de la echipă.

Fetele de la Danzio au prins o zi slabă, în care multe aruncări nu le-au intrat, iar Pesovic şi Brown nu au fost într-o formă excelentă. Încă din primul sfert, târgoviştencele aveau un avans dublu, la 9-18 e tabelă. Sfertul al doilea a fost mai strâns, 21-23, astfel că la pauză era 30-41, o diferenţă nu imposibil de recuperat. Acest lucru nu s-a întâmplat însă, iar în următoarele sferturi echipa din Târgovişte a reuşit să se impună (11-13, 9-24), iar Danzio a înregistrat prima înfrângere din acest sezon la Timişoara şi a treia din tur. Cele mai bune marcatoare au rămas Tiffany Brown şi Biljana Pesovic, cu 12 puncte ambele, urmate de Adina Stoiedin, 7 puncte şi Antoinette Thompson, 6 puncte. De la Târgovişte, Gabi Mărginean a marcat 18 puncte, Ivanka Matic a înscris 14 puncte, Monique Currie 12 puncte, iar lideră la recuperări a fost Kseniia Tikhoneno, cu 14 baloane recuperate.

Este o diferenţă normală, sunt două echipe de valoare diferită şi dacă ar fi să vorbim în termeni automobilistici, de clase diferite. Probabil fetele au intrat şi timorate în teren, ştiind că joacă cu echipa campioană,, proaspăt câştigătoare în Euroligă şi atunci se mai întâmplă înfrângeri, a declarat antrenorul Dan Ionescu.

M-am aşteptat ca fetele să fie mai serioase în acest meci, dar asta a fost valabil doar în teorie, în practică jucătoarele s-au gândit mai mult la următoarele meciuri, ceea ce a creat câteva probleme. Nu a fost o problemă de scor, ci de felul în care am jucat. Unele lucruri trebuie să se schimbe, mai ales mentalitatea de la jocuri. Ştiam că Timişoara are probleme şi ştiam că vom câştiga, a declarat antrenorul regăţencelor, Georgios Dikaioulakos.

Lasati un comentariu

You must be logged in to post a comment.

© 2012 TimNews, toate drepturile rezervate.

Mergi sus