Campionatul European de Supermoto desfasurat la Arad

Vlad Neaga a participat in acest week-end, la Arad, in prima etapa a Campionatului  European 2013 si a Campionatului Est European 2013 de supermoto. Pilotul CS Dumbravita, a obtinut locul al II-lea la clasa S3 (250 CC) si locul al III-lea la SOpen in Campionatul National, concurand cu aceeasi motocicleta.

Acest rezultat este unul foarte bun pentru sportivul de 13 ani, care a promovat, in acest an competitional,  de la categoria de Juniori la clasa S3 in campionatul European si la SOpen in Campionatul National. Pentru prima oara in cariera sa sportiva, el  a concurat alaturi de nume sonore din supermoto-ul European si National precum  Angel Karanyotov,  Alexander Georgiev sau Sorin Traistaru .

Pe parcursul calificarilor de sambata, Vlad a avut cel mai bun timp la Clasa S3, fiind devansat in ultimul tur de mult mai experimantul Stoimenov din Buigaria. Astfel el a reusit sa-si pastreze pozitia din calificari si la sfarsitul celor doua manse de concurs.

Sportivul de la CS Dumbravita a lasat o impresie foarte buna nu doar spectatorilor ci si concurentilor, fiind singurul roman care a participat la aceasta clasa. Obiectivul lui ramane o clasare in primii doi sportivi si la urmatoarele 3 etape de Campionat European care se vor desfasura in Bulgaria si Slovenia.

Related posts

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.